Proszę nie usuwać tego postu-forum nie jest prywatną własnością!
Wielokrotnie zastanawiałąm sie nad sensem istnienia tego forum.Nosi ono nazwę "Dlaczego?",ale w żadnym wypadku na to właśnie pytanie nie można tu odpowiedzieć.Działąlność forum opiera sie na wymianie bólu ,rozpaczy i wyrażeń typu"wiem co czujesz","też nie chce mi sie żyć",tak jakby mogło to komukolwiek przynieść jakąkolwiek pocieche.Regulamin forum stanowi,iż niesienie pomocy religijnej czy też ,w szerokim sensie tego słowa,duchowej,jest ZABRONIONE -w zwiazku z powyższym mam pytanie do moderatora:jak wyobraża sobie pocieszenie ludzi po ciezkiej stracie,a tym bardziej odpowiedź na pytanie "dlaczego",jeśli o TYM WŁAŚNIE na forum pisać nie można ? Ciężko się czyta po raz kolejny pełne bólu zdania: "dlaczego umarło moje dziecko?"oraz "dlaczego nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie ,dlaczego tak się stało?",czy tez "setki pytan nadal bez odpowiedzi".
Ależ odpowiedzi są;po miesiacach poszukiwan z całą odpowiedzialności mogę powiedzieć,iż naprawdę istnieją-co z tego ,jeśli nie wolno ich wyartykułowac.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich zrozpaczonych-jestem jedną z Was.
I WIEM dlaczego. życie jest niczym,wieczność jest wszystkim
Divaldo Franco
|